Kom kennismaken met hoe ik werk

Dat kan met een telefoongesprek of met deelname aan een groepstekenbijeenkomst.
Bij mij staan kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voorop.

Kom kennismaken met hoe ik werk

Dat kan met een telefoongesprek of met deelname aan een groepstekenbijeenkomst.
Bij mij staan kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voorop.

Neem gerust contact op


Gegevens

Kleur met je hart
Schoolstraat 3
6176 BP  SPAUBEEK

Lid van Vereniging Tekentaal

Datum

Data waarop groepsbijeenkomsten
kunnen plaatsvinden:

Voor kinderen:
na schooltijd:
Vrijdagmiddag
Zaterdagochtend
Andere middagen of avonden op aanvraag

onder schooltijd, op scholen:
ochtend of middag, in overleg.

Voor volwassenen:
Laatste vrijdagochtend van de maand 10.00 tot 11.30 uur

Wie ben ik?

Zelf vond ik het als kind heerlijk om te kleuren, vooral veel binnen de lijntjes. Op het vwo koos ik voor tekenen en na mijn middelbare schooltijd volgde ik tekenlessen bij de toenmalige volksuniversiteit. Als opgroeiend meisje wilde ik graag anderen helpen, vooral kinderen. Toen ik zelf als jonge vrouw te maken kreeg met rouw merkte ik hoe helend creatieve tekentherapie kan zijn.

Later ben ik een groepscursus abstract tekenen gaan doen. Mooi was de verwondering die ontstond door het kleurenspel op papier, het samen bezig zijn in een flow. Ik verkende het abstracte tekenen verder en doe sindsdien eigenlijk weinig anders meer. Maar vooral leerde ik om gewoon te werken vanuit mijn gevoel. Dat was de mooiste les.

Sinds 2020 werk ik in het basisonderwijs. Er is niet altijd genoeg ruimte voor creativiteit, niet alleen bij kinderen, bij volwassenen vaak ook niet. Steeds meer kwam het besef dat ik het welzijn van anderen wilde bevorderen via zelfexpressie.

“Hier mag je buiten de lijntjes kleuren”

Tot mijn geluk ontdekte ik de opleiding tot kindertekencoach bij De Toverboom in De Bilt. De creatieve expressie die ik daar leerde, geef ik door.

Als ik naar kunst kijk, dan houd ik vooral van veel kleur en ga ik altijd af op mijn gevoel. Ik wil geraakt worden door wat ik zie en niet door wat het voor moet stellen. Dit is ook mijn uitgangspunt in de activiteiten die ik aanbied.

Bij mij staan kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voorop. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Ik ben te bereiken via 046 202 1412 of per mail via kleurmetjehart@gmail.com.

Tot ziens!